EU-direktivet om tidsregistrering: Bliv klar til elektronisk tidsregistrering med JobManager

d. 22 jan. 2024
Pexels Andrea Piacquadio 3756681

Er din virksomhed klar til de nye EU-krav om tidsregistrering? Fra den 1. juli 2024 bliver elektronisk tidsregistrering obligatorisk for alle danske arbejdsgivere. Denne afgørelse fra EU-Domstolen er af betydningsfuld ændring, og det er afgørende at forberede sig i god tid.

Lad os introducere JobManager - dit essentielle værktøj til tids- og jobregistrering, der lever op til de nye krav og går ud over det forventede. Vi forstår, at de nye krav kan virke udfordrende, men din JobManager partner er her for at guide dig gennem processen og gøre det til en glat overgang.

En helhedsorienteret løsning

Med JobManager får du en optimal samlet løsning til effektiv og brugervenlig tidsregistrering og jobregistrering samt automatiseret lønklargøring.

·         Kontrol og overblik: Få kontrol og overblik over hele din værdikæde fra dataindsamling til automatiseret lønklargøring. JobManager er mere end et værktøj; det er et strategisk bindeled i dine administrative systemer.

·         Realtidsregistrering: Registreringer foregår online og data opsamles i realtid. Du har konstant fingeren på pulsen, hvilket muliggør løbende optimering af værdikæden og lønsomheden.

·         Automatiseret lønklargøring: JobManager håndterer tunge opgaver som lønklargøring. Du får et komplet løngrundlag baseret på tidsregistreringer, arbejdstider, overenskomster m.m. Efterkalkulationer opdateres automatisk.

Fuldt integreret med ERP-systemer

Har du Microsoft Dynamics NAV eller 365 Business Central? JobManager er det oplagte valg med fuld integration i ERP-systemets forretningslogik.

En tæt samarbejdspartner i den korte overgangsperiode

Vi forstår at overgangsperioden er begrænset, og vores mål er at være din nære samarbejdspartner, for at gøre overgangsperioden så gnidningsløs som muligt. Vi er her for at hjælpe dig med at imødekomme de kommende krav, og sikre at din virksomhed er godt forberedt. 

Mere end et værktøj - en effektivisering

Med mere end 20.000 daglige brugere, er JobManager mere end blot en nødvendighed. Det er en mulighed for at forbedre dine forretningsprocesser. JobManager skaber udover solid kontrol og overblik over hele værdikæden også friheden til at fokusere på de aktiviteter, der skaber værdi for din virksomhed.    

Kontakt os for en uforpligtende snak

Er du nysgerrig, og vil du gerne vide mere? Kontakt Lau for en personlig demonstration på lja@dynalogic.dk eller din foretrukne ERP-Partner