Alt du skal vide om JobManager

Med JobManager får I den optimale samlede løsning til effektiv og brugervenlig tidsregistrering og jobregistrering samt automatiseret lønklargøring.

JobManager er det oplagte valg, hvis I har Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV, for løsningen benytter ERP-systemets forretningslogik. Og det giver jer en række fordele.

Opsamling af data i realtid betyder, at I konstant har fingeren på pulsen i forretningen og løbende kan optimere værdikæden og lønsomheden i alle led.

JobManager er Microsoft certificeret og har i mere end 20 år hjulpet virksomheder med at skabe overblik og effektivisere og automatisere arbejdsgange.

Klik på animationen til højre og lær mere...

play ikon Animation
NEW Multitool Animation

Det er ikke for sjovt at vi kalder JobManager for et multitool

JobManager kan benyttes på tværs af mange forskellige brancher, og det betyder at ikke alle funktionaliteter bruges af alle.

Man kan blot vælge de værktøjer i "multitoolet", som giver mening for den enkelte virksomhed.

 

 

Historien bag JobManager

For mere end 20 år siden blev JobManager udviklet til flere af Microsofts platforme herunder C5, XAL, Axapta og sidenhen til Navision og nu senest til Business Central. Gennem hele udviklingen har JobManager fulgt med. Til applikationen som oftest bruges på en PC i projekt- eller produktionsmiljø, er der også udviklet en JobManager Mobile App, som gør anvendeligheden endnu mere mobil og fleksibel. Tid og materiale forbruget har hele tiden været det essentielle i løsningen. Sluttelig er applikationen bygget således at den kan danne hele løngrundlaget for både funktionærer og timelønnede, og kan integrere med kendte danske lønbureauer, men også en række udenlandske.

JobManager er i dag det mest udbredte tids-, job og lønklargøringsværktøj til Microsoft platformen. JobManager, som er Microsoft certificeret med fuld integration til forretningslogikken i ERP-systemet Microsoft D365 Business Central, bliver løbende opdateret med alle relevante lovgivningsmæssige forhold herunder også overenskomster, ferielov, fravær i forhold til løn. Alle typer virksomheder som ønsker at følge op på tid og materiale forbrug kan benytte JobManager applikationen.

JobManager er vokset til i dag at driftes i mere end 155 virksomheder med mere end 20.000 daglige brugere/medarbejdere, som benytter systemet til tidsregistrering og materiale. Hovedparten af disse er i Nordeuropa, men også enkelte i USA og Thailand. 

JobManager skal betragtes som et strategisk og vigtigt bindeled i alle virksomhedens administrative systemer.

Jobmanager Icon