JobManager BI

Business Intelligence - en del af JobManager-pakken

JobManager Business Intelligence er inkluderet uden ekstra omkostninger til JobManager-kunder*

Med JobManager får du ikke blot en effektiv løsning til håndtering af dine medarbejderes tidsregistrering og jobregistrering. Du får også adgang til JobManager BI – din nøgle til intelligent dataanalyse og indsigtsfulde forretningsbeslutninger. 

JobManager BI bygger på Microsoft Power BI og er et værktøj, der gør det muligt for dig som leder at dykke ned i dine data på en enkel og overskuelig måde. Det er en uvurderlig ressource, der kan hjælpe både ledelsen, HR-afdelingen, økonomiafdelingen og afdelingslederne med at træffe velbegrundede beslutninger. 

Med JobManager BI får du værdifuld indsigt i din virksomheds data i et let og overskueligt visuelt overblik. Blandt andet indsigt i processer eller fraværsstatistikker, ”mandags-/fredags-syge”, spildtid af jobposteringer, ventetider i produktion og meget mere. 

*Det kræver en Power BI Pro eller Power BI PPU licens, til de brugere der skal tilgå rapporten.

Pexels Mikhail Nilov 6592676
Jobmanager BI

Hvad kan du forvente med JobManager BI?

  •  Intuitivt brugerinterface: Du behøver ikke have teknisk ekspertise. JobManager BI er designet til at være brugervenligt og let at forstå, så du kan komme i gang med det samme.

  • Måned-for-måned og år-for-år analyse: Følg med i udviklingen over tid. Med JobManager BI kan du analysere tidsforbruget i din virksomhed måned for måned og år for år, hvilket giver dig en klar oversigt over trends og udvikling.

  • Medarbejder performance: Få indsigt i dine medarbejderes normale arbejdstider og sammenlign dem med deres aktuelle tidsregistrering. Dette hjælper dig med at optimere bemanding og ressourceallokering.

  •  Automatiseret opdatering: JobManager BI sørger for, at du altid arbejder med opdaterede data, så du kan tage beslutninger baseret på de seneste oplysninger.

  • Fleksibel opsætning: Har du brug for indsigt i nye områder, kan du selv konfigurere JobManager BI direkte i Business Central. 

Er du klar til at opleve fordelene ved JobManager BI? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi viser dig, hvordan JobManager BI kan gøre en positiv forskel i din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

JobManager BI på mobilen

Business Intelligence på farten

JobManager Business Intelligence indeholder også et mobil-layout.

Med JobManager BI får du også adgang til dine data "out-of-the-box" med et mobil-layout, så du altid har vigtige data lige ved hånden uanset hvor du er.

Pexels Andrea Piacquadio 859265