Optimer din virksomhed med JobManager: Sådan møder du det nye krav om elektronisk tidsregistrering

d. 21 jan. 2024
Appmockup2new 2021

Direktivets nøglepunkter:

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for alle arbejdsgivere at dokumentere den daglige arbejdstid for hver enkelt medarbejder. Dette sker som følge af et EU-direktiv, og det længe ventede forslag er nu blevet fremlagt i Folketinget.

Hvordan arbejdstiden bliver registreret, er op til den enkelte arbejdsgiver, og hvis I anvender Microsofts ERP-systemer som NAV eller 365 Business Central, er JobManager klar til handling.

Kilde: https://www.djoefbladet.dk/artikler/2023/11/vi-skal-alle-til-at-registrere-vores-arbejdstid 

Fordele ved tidsregistrering med JobManager:

Selvom kravet om tidsregistrering kan virke som en byrde, åbner det op for klare fordele:

  • Effektiv ressourcestyring: Ved præcist at måle tidsforbruget på forskellige opgaver muliggør det en optimal ressourceallokering og mere effektiv produktionsplanlægning.

  • Øget produktivitet og identifikation af flaskehalse: Analyser af tidsregistreringerne tillader identifikation af flaskehalse og ineffektive områder. Dette giver grundlag for målrettet optimering af arbejdsprocesser.

  • Effektiv produktionsplanlægning: Ledelsen får et solidt beslutningsgrundlag for ressourceallokering og teknologiske investeringer, samtidig med at du kan optimere kapacitetsplanlægning og overvåge produktivitet.

  • Bedre arbejdsmiljø: Tidsregistrering skaber ansvarlighed blandt medarbejdere, bidrager til bedre forståelse af produktionsomkostninger og muliggør nøje opfølgning på produktivitetsforbedringer.

  • Lettere lønadministration: Nøjagtige tidsdata letter lønprocesserne.

Vælg din foretrukne partner:

Er du klar til at imødekomme de kommende krav og samtidig optimere din virksomheds ressourcestyring og produktivitet? Vores erfarne partnere hos JobManager er klar til at guide dig gennem implementeringen af effektive tidsregistreringsløsninger, tilpasset til dine behov. 

Find din partner her eller kontakt os på info@jobmanager.dk